Kom forbi vores dækcenter og bliv godt kørende

De rette dæk er vigtige for god kørsel. Ved Tranevej Autoservice kan du altid komme forbi vores dækcenter, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine dæk er de rette, eller hvis de trænger til et skift.

Vi holder til i København NV, tæt på Østerbro og Nørrebro.

Derfor er de rigtige dæk vigtige

Det er vigtigt, at du har de rette dæk, da de giver det bedste vejgreb og den bedste brændstoføkonomi. Vores dækcenter har altid mindst 200 dæk på lager, og der er selvfølgelig både sommer- og vinterdæk.

Vi sørger også altid for, at trykket er i orden, når du triller herfra. Det giver også bedre vejgreb og lavere benzinforbrug.

Priserne starter fra
​1200,- for 13 tommer dæk,
​2500,- for 14 tommer og helt op til 19 tommer.

Kontakt os for en god pris

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring valg af dæk i vores dækcenter. Har du særlige ønsker, kan vi bestille specialdæk hjem til dig.

Vil du vide mere, have rådgivning eller har du spørgsmål til vores dækcenter, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt os i dag

Kontakt os for kompetent service eller reparation på din bil

Hvis det er blevet tid til at få bilen på autoværksted, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation af din bil.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 3151 9306, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@tranevejauto.dk, hvis du foretrækker det. Befinder du dig i nærheden af vores værksted, er du også altid velkommen til at kigge forbi med din bil.

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

service & reparation

Kontakt din mekaniker eller kom forbi vores værksted

Trænger din bil til en tur på autoværksted, så ring til os i dag. Her kan du snakke med en mekaniker, som kan vurdere, hvornår du skal komme forbi med din bil. Når vi har set på bilen, kan vi give dig et godt tilbud på en samlet pris af de tiltrængte ydelser.

Overlad trygt din bil til vores automekaniker og forvent et tilfredsstillende resultat.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tranevej Autoservice ApS

Tranevej 14, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 43669893

Kontaktoplysninger

phone-color +45 3151 9306

mail-color_alt  info@tranevejauto.dk

Kontakt vores værksted.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.